Kilpailuihin ilmoittautuminen 

Seuran mestaruuskilpailut, sarjahiihdot ym:

Ilmoittautuminen alla olevalla sähköisellä lomakkeella:

Avaa ilmoittautumislomake
 
Jälki-ilmoittatumiset rajoitetusti kilpailupaikalla viimeistään puoli tuntia ennen ensimmäistä lähtöä.

 

 Kansallisten kilpailut:

Kilpailuihin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakelinkillä, lisätiedot tarvittaessa Laura Liikanen: liikuttavalaura(at)gmail.com, p. 045 113 2070 

Kansallisiin/piirikunnallisiin kilpailuihin ilmoittautuminen


Varahenkilöinä on Jaana Erkkilä: jaana.erkkila(at)vhs.fi, p. 050 560 3672 tai Petteri Sillantaus: petteri.sillantaus(at)vhs.fi, p. 040 544 4683

Järjestettävät kilpailut löytyvät hiihtokalenterista. Kilpailukutsusta näkyvät mm. sarjat, matkat ja viimeinen ilmoittautumispäivä.
Jäsenten on hoidettava omat ilmoittautumisensa yhteyshenkilölle seuraavan viikonlopun kilpailuihin maanantai- iltapäivään klo 15 mennessä tai viimeistään kaksi päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä (esim. SM-kilpailut). Seura maksaa ajallaan tehtyjen ilmoittautumisten osallistumismaksut. Muussa tapauksessa hiihtäjät hoitavat ilmoittautumisen ja maksun itse, mikäli järjestävä seura tämän hyväksyy. Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla ja toissijaisesti tekstiviestillä.

Valmennusjaosto nimeää maakuntaviestien, aluemestaruusviestien ja SM-kilpailujen viestien joukkueet ja ilmoittaa joukkueet yhteyshenkilölle. Jokaisella kansallisiin kilpailuihin osallistuvilla tulee olla maksettu lisenssi tai ski-passi. Lisätietoja näistä löytyy Maastohiihto ry:n lisenssisivustolta. Myös seuran jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumista.
Ilmoittautumisen jälkeen poisjäämisen syyksi hyväksytään ainoastaan sairaus ja esteestä on ilmoitettava välittömästi yhteyshenkilölle. Kilpailija maksaa itse aiheettomasta poisjäännistä aiheutuneet osanottomaksut.
 

Rullahiihtokilpailut:


 
Rullahiihtokilpailujen ilmoittautumisista ja maksuista hiihtäjät vastaavat itse.

Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj   Vauhti   DÆHLIE  Matti Heikkinen